Garn

Her finder du alle de garner jeg fører.

Garn Der er ingen produkter i denne kategori.

Underkategorier

 • Drops Garn

  DROPS Garnkvaliteter

  DROPS garnsortiment består af de skønneste naturlige fibre og nye kvaliteter bliver introduceret hver sæson. Hver eneste kvalitet, hver eneste blanding og hver design er nøje udvalgt for at fremhæve garnets unikke egenskaber og samtidig skabe den bedste følelse i samtlige DROPS garnkvaliteter. Disse dejlige garner findes tilgængelige hos flere hundrede DROPS butikkerrundt omkring i verden, flere butikker sender også gerne over grænserne – så du let kan få fat i dit DROPS garn uanset hvor du befinder dig!

 • Järbo Garn

  Tekstiltraditionerne i Järbo går tilbage til 1890-erne da uldfabrikken, der omfattede fremstilling af garn, vævning og farvning, blev grundlagt. I løbet 1960-erne koncentreredes virksomheden om garn, og i første omgang industrigarn til fremstilling af møbelstof, tæpper og gardiner m v. Fremstilling af håndstrikkegarn var tidligere i mindre skala, men fra 1980-ernes begyndelse øgedes den del betydeligt.

  Virksomheden er baseret på familieeje, og er siden 1980 drevet som Järbo Garn AB af søskendeparret Jan Blomberg og Kristina Yttermyr, der begge to stadig er aktive i firmaet. Järbo Garn fokuserede fra begyndelsen på engroshandel med indretning af butikker til håndarbejdsgarn, og sortimentet blev udvidet markant, ligesom markedsandelen i Sverige også steg.

  ”Kvalitet koster ikke mere – mangel på kvalitet koster.”

  kilde: http://www.jarbo.se/da

 • Mayflower Garn

  Det gamle kendte Mayflower med dejlig og farverige garner

 • Mini Garn

  Mini garn nøgler

 • Permin

  Her finder du lidt produkter fra Permin of Scandinavia. En spændende verden af broderier(desværre ikke lige p.t.) og strik til enhver lejlighed.