REGIA Strømpe garn
Regia - The Sock Yarn lavet af Schachenmayr

Regia er det bedst kendte og mest populære sokkegarn i Tyskland og Europa. Det tilbyder kvalitet, service og et endeløst udvalg af farver, inspiration og kreativitet.

Det berømte og populære sokkegarn, Regia, kan se tilbage på en lang og succesrig tilstedeværelse på markedet. Den høje kvalitet og forve...

Regia - The Sock Yarn lavet af Schachenmayr

Regia er det bedst kendte og mest populære sokkegarn i Tyskland og Europa. Det tilbyder kvalitet, service og et endeløst udvalg af farver, inspiration og kreativitet.

Det berømte og populære sokkegarn, Regia, kan se tilbage på en lang og succesrig tilstedeværelse på markedet. Den høje kvalitet og forventningerne til Regia er blevet udvidet til en bred vifte af Regia-tykkelser, fx Regia 6-tråde, som er ekstremt slidstærk og Regia 4-tråde, som er det mest brugte garn.

Farvepaletten er stærkt udvidet i årenes løb. Mange fans foretrækker og ser frem til den overraskelseseffekt, der er ved at opdage mønstret, efterhånden som der bliver strikket.

www.permin.dk

Mere

REGIA Strømpe garn Der er ingen produkter i denne kategori.

Underkategorier

 • Cotton Tutti Frutti Color

  Søde frugter til dine fødder - Fra appelsin til vandmelon og dragefrugt, finder du helt sikkert noget der passer til din smag! REGIA Tutti Frutti Color ser ikke kun velsmagende ud, men er også åndbar og ekstra blød på grund af det høje indhold af bomuld. En alternativ farverig frugtkurv.
  Fire enkelt lag er snoet sammen for at skabe den ideelle vægt og holdbarhed for håndstrikkede strømper. Ligesom alle REGIA garner, vil det ikke mærke og byde på langvarig slid og god formfastholdelse. Maskinvaskbar op til 40 ° C og kan tørretumbles.

 • REGIA Design Line 4...

  Den norske kulturarv har inspireret designerduoen ARNE & CARLOS, for deres kollektioner af REGIA Design Line strømpegarn. En traditionel spraglet vest gav dem ideen til det kreative mønster, mens farverne er inspireret af Edvard Munchs malerier. Også de typiske traditionelle nationaldragter, kaldet "Beltestakk", blev brugt som inspirationskilde til nogle af deres mønstre. Så grundlæggende er dette traditionelle norske moderne kunst, med til at holde dine fødder varme! Alt du skal gøre er at strikke for at gøre illustrationen færdig og klar til brug!

 • REGIA PAIRFECT Kids...

  ARNE & CARLOS PAIRFECT er nu også tilgængelig til små fødder i størrelser 22 til 35! Strømperne fås i otte forskellige munter farvekombinationer i søde 60g nøgler. De farverige jacquardmønstre er inspireret af de to ikoniske nordmænds hjem og hver af dem kombineres med de matchende uni farver til manchetter, hæl og tåspidser. Bedst af alt, mønstrene kommer lige ud af nøglet! Den gule tråd, der vises i begyndelsen og i midten af nøglet markerer begyndelsen af hver strømpe og skaber to helt ens børnestrømper.

 • REGIA PAIRFECT Design...

  REGIA PAIRFECT - En ny dimension i strømpestrikning! Denne innovation fra REGIA gør det utrolig nemt at strikke to identiske selvmønstrede strømper fra et nøgle garn.
  Det er meget nemt: Den gule starter tråd - som kommer fra inde i garn nøglet - markerer begyndelsen af hver strømpe. Klip den gule starter tråd af og begynd at strikke den første strømpe. Efter at den første strømpe er færdig, skal du trække garnet til næste gule starter tråd og klippe det af. Derefter skal du blot strikke den anden strømpe.

 • REGIA 6-trådet

  Vores populære selvmønsterne farver er nu tilgængelige i REGIA 6-tråds farve for at lave en tykkere strømpe, der er ideelle til de koldere måneder af året. En 150 gram nøgle er nok til at strikke et par standard voksne strømper. Ligesom alle REGIA's garner, er de utrolig slidstærke og holder faconen. Maskinvaskbar op til 40 ° C og kan tørretumbles.