Om Garndillen.dk

Garndillen.dk er en web-shop, som er oprettet i 2016. Garndillen.dk er for folk som elsker knitrende strikkepinde og glødende hæklenåle. Garndillen.dk er oprettet fordi jeg selv er meget aktiv med mine hænder. Jeg har lært at strikke og hækle som barn af min mormor. Jeg laver stadig meget med mine fingre og elsker at sidde foran fjernsynet med noget håndarbejde i hænderne. Jeg har bl.a. lavet grønlands perlebroderi, papirklip, vitoriansk julepynt, påskepynt med vatkugler og fjer, strikket på strikkemaskine, syet børnetøj, dukketøj, amigurumi, korsstings broderi samt mange andre ting. Min mand og jeg driver en campingplads i Nordsjælland.

Garndillen.dk er nu en ny web-shop og vi håber at dem som er glade for garn og tilbehør vil bestille hos os. Vi regner med at web-shoppen vil vokse og blive rigtig stor, så når vi sælger campingpladsen på et tidspunkt, at vi kan leve af Garndillen.dk

Garndillen.dk er mit nye hjertebarn, som skal vokse sig stor og stærk. Hvis du har nogle nye ideer er du selvfølgelig velkommen til at sende os en mail. Det ville være dejligt at få lov til at opbygge en god web-shop sammen med dig.